Det har blivit vinter i Danmark och även om många människor vill packa sig i stora rockar och slåss ulltröjor, behöver du inte nödvändigtvis kompromissa med stilen. Vi kommer hit med 4 säkra val som gör dig bekväm över hela vintern.

tröja

Vi känner alla känslan av att ha på sig en snygg bekväm tröja där du känner dig avslappnad, men tröjan behöver inte bara vara avslappnad. Genom att kombinera den med en tröja eller en fet hatt, kan tröjan plötsligt gå från att vara en enkel tröja till att vara elegant eller gata. Med andra ord är en tröja inte bara en snygg tröja, bara för att den kan kombineras med många olika stilar. Därför kommer ett bra val för tröjor vara i en relativt neutral färg som ökar möjligheten att kombinera den med olika stilar.

skjorta

Skjortan har alltid varit ett måste för den moderna mannen, så det finns otaliga varianter av det. När du väljer en tröja för vinter finns det två saker du kan gå för. En lite varmare skjorta av tjockare tyg, det kan vara en skidåkare som är bra hemma och är lite mer avslappnad än en snygg passformskjorta. Skogs manens skjorta ger fortfarande ett klassiskt utseende utan att överdriva det. Du kan hitta ett stort urval av tröjor på Hardcasa.

Den andra typen är den ovan nämnda affärskjortan. Här väljer man mestadels antingen ljusblå eller vita. Det kommer också att vara ett bra vinterval, där de många juldräkterna kan behöva en extra vit skjorta eller blå, i så fall blir för mycket snaps eller rött vin bortkastat.

Sneakers eller stövlar?

Den kalla och våta vintern gör att vi måste välja vårt skor noggrant. De flesta av dem luta sig på antingen sneakers eller klassiska vinterstövlar i form av Chelsea Boots. Om du väljer sneakers som ditt primära skor på vintern är det viktigt att överväga vilket material det är gjord av och inte minst hur solida solarna är. Här borde du helst ha en bra och halvhöjd så att du inte får blöt fötter så fort snö och slam täcker gatorna. Om valet faller på Chelsea stövlar, köp inte i mocka, eftersom mocka är mer känslig för särskilt vatten. Här är läder att föredra under vintermånaderna.

byxor

Det är aldrig lätt att hitta rätt byxor för vintern. Ska de vara snäva, löst eller raka däremellan. Byxor ska kombineras med både skor och kläder på överkroppen, varför det är en viktig länk. Om du måste gå på säkert sätt är antingen jeans eller klassiska ”byxor” ett bra val. Båda kan kombineras med olika typer av skor, precis som kläderna på överkroppen kan också varieras.