Bachelor party är en stor dag, eftersom det är den sista dagen då bruden och brudgummen är ”singlar”, innan de officiellt säger ja till att bli man och hustru. Därför är det precis DENNA dag som du som barndomsvän, bestman, kusin eller bror har möjlighet att överraska brudgummen med en färdig och listig svensexa. I den här artikeln ger vi dig några bra tips om hur du håller en episk svensexa för din vän.

Släpp brunnen med skytte

På själva Bachelor partiet är det viktigt att du har planerat en aktivitet under dagen, så att en dagordning för dagen planeras. Aktiviteten på Bachelor party kan variera mycket beroende på vad brudgummen gillar och ogillar. En bra klassiker för en manlig svensexa är att gå ut och skjuta. Det är en aktivitet som utstrålar manlighet, och därför är vi säkra på att det är den perfekta aktiviteten för en svensexa.

 

Presentspel med en stygg touch

För svensexan kan det vara bra att ordna ett presentspel där varje person tar med sig en liten gåva som symboliserar förhållandet de har med brudgummen. Gåvor med omsorg kommer att uppskattas mycket under denna period, vilket är mycket känslomässigt och ikoniskt. Men allt bör inte bli alltför känsligt, och därför kan det vara otroligt kul att infoga några ”fuskpresenter” emellan, som bara sätts in för underhållningens skull. Det kan till exempel vara en Pocket Pussy, också som en symbol för att det är brudgummens sista dag som en ”singel”.

Återupptäck tävlingsgrenen med en frågesport

På kvällen kan det också vara en bra idé att ha ordnat en liten frågesport med en rolig gåva. Frågesporten kan med fördel göras i samarbete med bruden, där det är brudgummens uppgift att svara på några frågor om brudens underkläder, rutiner, galenskap etcetera I frågesporten bör du försöka vara kreativ med externa frågor som äger rum under bältesplatsen, eftersom det är en fantastisk tradition på svensexan.

 

Förbered en underhållningsshow

Den sista stora finalen på bachelorette party kan vara att förbereda en show för den kommande gifta mannen. Du kan dra nytta av inspiration från verklighetsvärlden och stjäla dessa begrepp. Det är alltid underhållande att återskapa en show som alla är medvetna om. Ett bra förslag är att återskapa ”Man of the Day”, där brudgummen är huvudpersonen eller X-faktor, där du framför en låt. Det finns många coola och kreativa sätt att vinkla en fantastisk show, det handlar bara om att ta sig tid att planera det.

 

 

Kom ihåg att dekorera

För en bachelorette-fest finns det alltid festlig och färgstark dekoration, eftersom det hjälper till att skapa den perfekta miljön för en rolig dag. Men att klä på sig är ofta ett tjejjobb, och eftersom den manliga svensexan bara består av män måste det vara du som arrangör som måste ha ansvaret för klädseln. Ett bra tips är att köpa billiga utsmyckningar från EBay. De har ofta några lite olika ornament. De har dock relativt lång leveranstid, och det handlar därför om att vara ute i god tid.

Förhoppningsvis kan du använda dessa tips för att få lite inspiration om hur du kan överraska din vän med en oförglömlig svensexa.